Ivana Žorža 39, 51000, Rijeka Tel: 051/255-111 / Fax: 051/254-925 info@control.hr

Logo text

Motorola (bivši Vertex Standard)


Analogni ručni radio uređaji

Motorola VX-261 Motorola VX-264 VX-260 serija

Brošura

VX-260 serija analognih ručnih radio uređaja predstavlja ulazni segment koju odlikuju kompaktnost i jednostavnost, a pruža neke od osnovnih mogućnosti poput skeniranja kanala, sigurnosti (Lone Worker dojava, Emergency dojava), VOX (prilikom korištenja sa VOX dodacima), 5-tonskog enkodiranja i dekodiranja.

Dolazi u dvije varijante:

  • VX-261 je verzija bez ekrana, kapaciteta od 16 kanala i jedne grupe. Ima dvije programabilne tipke.
  • VX-264 dolazi s alfanumeričkim ekranom od 8 znakova, kapacitetom od 32 kanala u dvije grupe, 6 programabilnih tipki, a za razliku od slabije verzije podržava i glasovnu enkripciju (Voice Inversion Encryption).
Motorola VX-451 Motorola VX-454 Motorola VX-459 VX-450 serija

Brošura

Za robusnu PTT glasovnu komunikaciju dolazi VX-450 serija analognih ručnih radio uređaja. Ova serija uređaja je vodonepropusna, a odlikuje ju IP57 zaštita, napredne mogućnosti skeniranja kanala, sigurnosti (Lone Worker dojava, Emergency dojava), glasovna enkripcija (Voice Inversion Encryption), 5-tonskog enkodiranja i dekodiranja.

Dolazi u tri varijante:

  • VX-451 je verzija bez ekrana, kapaciteta od 32 kanala i jedne grupe. Ima tri programabilne tipke.
  • VX-454 dolazi s alfanumeričkim ekranom od 8 znakova, kapacitetom od 512 kanala u 32 grupe i 7 programabilnih tipki.
  • VX-459 verzija, za razliku od prethodne, dolazi sa 9 programabilnih tipki.

 


Analogni mobilni radio uređaji

Motorola VX-2100
Motorola VX-2200
VX-2100/2200 serija

Brošura

Za osnovnu mobilnu komunikaciju tu je VX-2100/2200 serija analognih mobilnih radio uređaja. Malih dimenzija, jednostavno se ugrađuje u skučena mjesta, a zbog izrade od lijevanog aluminija, olakšana je disipacija topline te apsorpcija vibracija za povećanu izdržljivost. Dolazi sa 6 programabilnih tipki, naprednom mogućnosti skeniranja kanala, sigurnosti (Lone Worker dojava, Emergency dojava), 5-tonskog enkodiranja i dekodiranja, RSSI indikatorom razine signala.

Dolazi u dvije varijante:

  • VX-2100 je verzija sa numeričkim ekranom od jednog znaka i kapacitetom od 8 kanala.
  • VX-2200 dolazi s alfanumeričkim ekranom od 8 znakova i kapacitetom od 128 kanala.

 

 


Digitalni ručni radio uređaji

Motorola EVX-261 EVX-261

Brošura

EVX-261 može raditi u analognom i digitalnom načinu, što ju čini idealnom za rad u uvijetima gdje se istovremeno koriste obje tehnologije. Dolazi sa kapacitetom od 16 kanala i jedne grupe, dvije programabilne tipke, naprednom mogućnosti skeniranja kanala, sigurnosti (Lone Worker dojava, Emergency dojava), VOX mogućnosti (prilikom korištenja sa VOX dodacima).

U analognom načinu rada podržava CTCSS/DCS enkodiranje i dekodiranje, 5-tonsko enkodiranje i dekodiranje sa Stun/Kill/Revive mogućnosti, kao i glasovnu enkripciju (Voice Inversion Encryption).

Digitalni način rada pruža poništavanje buke (Noise Cancellation) za čišći zvuk i jasniji razgovor. Radi isključivo u direktnom načinu (Direct Mode), a podržava individualne i grupne pozive (Individual/Group Call), kao i pozive svima (All Call). Također je sposobna dekodirati prekid poziva (Transmit Interrupt).

 

Motorola EVX-S24 EVX-S24

Brošura

Zbog kućišta malih dimenzija i mase, EVX-S24 se predstavlja kao izuzetno kompaktan model, a zbog IP67 zaštite ujedno je otporan na prašinu i uranjanje u vodu. Može raditi u analognom i digitalnom načinu, što ju čini idealnom za rad u uvijetima gdje se istovremeno koriste obje tehnologije. Dolazi sa kapacitetom od 256 kanala i 16 grupa, četiri programabilne tipke, alfanumeričkim ekranom od 8 znakova, naprednom mogućnosti skeniranja kanala, sigurnosti (Lone Worker dojava, Emergency dojava), VOX mogućnosti (prilikom korištenja sa VOX dodacima), RSSI indikatorom jačine signala.

U analognom načinu rada podržava CTCSS/DCS enkodiranje i dekodiranje, 5-tonsko enkodiranje i dekodiranje sa Stun/Kill/Revive mogućnosti, kao i glasovnu enkripciju (Voice Inversion Encryption).

Digitalni način rada pruža poništavanje buke (Noise Cancellation) za čišći zvuk i jasniji razgovor. Radi isključivo u direktnom načinu (Direct Mode), a podržava individualne i grupne pozive (Individual/Group Call), kao i pozive svima (All Call). Također je sposobna slati i primati: prekid poziva (Transmit Interrupt), tekstualne poruke, provjeru radija (Radio Check), dojavu poziva (Call Alert).